Contact

Wij zijn gespecialiseerd in: boomverzorging van A tot Z, plaatsing van landelijke afsluitingen in diverse stijlen, houtwerk

Tuinaanleg 

Een Tuinrenovatie of de aanleg van een nieuwe? Dit zit in ons taken pakket. Van Kleine werken tot volledige projecten. Er wordt altijd gestart met een bespreking van de wensen of noden. Hieruit komen we samen tot het wenste eindresultaat. 

Verschillende stijlen en werken 

In de tuin kan je heel breed kijken. Van een terras en oprit naar afsluitingen. Tot alle soorten beplanting of een nieuwe grasmat. 

je hebt strakke tuinen of natuurlijke tuinen en ... . Elke tuin heeft een voorkeur aan andere materialen en planten. Om zo het verwenste resultaat te bekomen. 

Je kan kiezen uit de volgende opties:

  • Terras : Uitgewerkt in Ceramische tegels of natuursteen. klinkers of polybeton behoort ook tot de mogelijkheden 
  • Oprit : Meeste gebruikt zijn betonklinkers, maar ook hier zijn tal van andere mogelijkheden. Kleikinkers, Plattines, Kiezel,... geven een heel andere sfeer aan je tuin. 
  • Afsluitingen : Zijn er in alle maten en vormen. Composiet of beton veelal gekozen met structuren en kleuren. Bij hout zijn er ook tal van mogelijkheden, een houtenwand of liever met pannelen. Natuurlijke afsluitingen gemaakt met takken of houten balken. en tot slot nog de standaard draadafsluiting.
  • Gras : De Bewerkingen van de ondergrond zijn doorgaans het zelfde voor zaaien of matten. Een voldoende voedzame en gestructuurde grond geeft het beste resultaat. 
  • Beplanting : Hier moet goed over nagedacht worden de juiste plant op de juiste plaats. Een schaduwrijke plaats of overgoten met zon. heb je een natte of droge ondergrond. Gaat je Voorkeur uit naar strak en sober of het je liever Kleur en weelde? 

Laat je inspireren

In de fotogalerij hieronder vind je alvast wat voorbeelden van enkele aanleg projecten die we bij Verbo gemaakt hebben. Wil jij ook een renovatie of aanleg van je tuin aanvragen ? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. Wist je trouwens dat je bij ons ook terecht kan voor boomverzorging, houtsnijwerk en houten speeltoestellen?