Contact

Wij zijn gespecialiseerd in: boomverzorging van A tot Z, plaatsing van landelijke afsluitingen in diverse stijlen, houtwerk

BOOMVERZORGING

De bomen in je tuin zijn de bekroning van jouw groene paradijs. Ze kondigen de lente aan; zorgen voor schaduw op warme zomerse dagen; zetten je tuin in vuur en vlam tijdens de herfst en wanneer de takken met sneeuw bedekt zijn, zorgen ze voor een magisch plaatje.

Daarom is het belangrijk dat je regelmatig aandacht besteed aan boomverzorging. Een ervaren boomverzorger houdt de bomen in jouw tuin in topconditie en zorgt er bovendien voor dat alle werken veilig en efficiënt worden uitgevoerd.

Meer dan 9 jaar ervaring als boomverzorger

Bij Verbo kan je rekenen op de ervaren hand van boomverzorger Piet. Met meer dan 9 jaar ervaring weet hij precies wat voor soort verzorging de bomen in jouw tuin nodig hebben.

Behalve de nodige kennis en ervaring hebben we bij Verbo ook al het specialistische gereedschap in huis dat nodig is voor boomverzorging. Alle werken kunnen we daardoor snel en efficiënt uitvoeren.

Boomverzorging

Zoek je iemand om je te helpen bij de boomverzorging in jouw tuin? Piet komt graag bij je langs voor:

  • Het snoeien van bomen.
  • Verwijderen van dood hout.
  • Verwijderen van slechte takken.
  • Verjongingssnoei.
  • Vellen van bomen.
  • Alles wat je verder nog kan bedenken dat met boomverzorging te maken heeft.

Wij vellen jouw bomen veilig

Wil je meer ruimte in de tuin creëren? Wij vellen bomen zonder schade en zorgen ervoor dat de omgeving voor iedereen zo veilig mogelijk is.

Bekijk onze eerdere projecten

Ben je benieuwd naar het werk dat Piet al verzet heeft? Bekijk hieronder een aantal van onze eerdere projecten. Wil je Piet inschakelen als boomverzorger? Contacteer hem dan via de contactpagina.